“Joost is een sportpsycholoog die mij niet alleen ziet als sporter, maar ook als mens. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer vrij ben gaan hockeyen op het veld, maar ook in mijn privé leven mentaal sterker ben geworden.”

– Sophie van Grimbergen, hockeyster bij Oranje Rood Dames 1 (2022)
 

“De sessies met Joost gaven mij het plezier in mijn sport terug, ik leerde anders omgaan met stress tijdens moeilijke momenten. Ik voelde me op mijn gemak bij Joost en had meteen een goede en professionele klik. Joost gaf me cruciale tips om mijn (sportieve) doelen te bereiken waardoor mijn prestatie verbeterd is.”

– Brian de Keersmaecker, voetballer FC Eindhoven (2021)

“Door de begeleiding, tips en kritische vragen van Joost word ik aan het denken gezet over mijn acties en handelen op en buiten het voetbalveld. Hij biedt allerlei praktische tools en tricks die me helpen in mijn ontwikkeling. Dit zorgt er niet alleen voor dat ik beter ga presteren op het voetbalveld, maar mij ook ontwikkel als mens.”

– Lobke Loonen, voetbalster ADO Den Haag (2022)

“Topsport is het mooiste wat er is, maar topsport kan ook heel hard zijn. Joost heeft me leren omgaan met die momenten waarop het lijkt dat niks lukt. Terug het vertrouwen vinden in jezelf en weer kunnen genieten van het mooiste dat er is, topsport.”

– Job van Uitert, LMP2 coureur (2021)

“Ik had met Joost gelijk een goede klik. Dit is voor mij het belangrijkste bij een sportpsycholoog, dat je het gevoel hebt dat je alles kan vertellen. Door z’n eigen ervaring uit de sport kon ik mezelf in sommige dingen herkennen en hij mij handige tips geven.”

– Jannes Beuker, alpine skiracer (2021)

“In mijn rol als trainer-coach in de eredivisie volleybal heb ik met Joost op een uiterst plezierige manier samen gewerkt. Joost wist mij en het team altijd een goede spiegel voor te houden, en tegelijkertijd de energie en het enthousiasme weer een boost te geven. Een aanrader dus!”

– Harmen Bijsterbosch, volleybalcoach FAST Dames 1 (2019)

“Joost heeft ons praktische handvaten gegeven voor het stellen en behalen van zowel individuele- als teamdoelen. Dankzij zijn tips en oefeningen hebben wij meer inzicht in ons eigen handelen gekregen. Ik vind het een absolute aanrader voor teamsporters! Joost is een prettig en toegankelijk persoon. Zijn presentaties zijn duidelijk, en daarnaast luistert hij goed naar de behoeften van de groep.”

– Maus Smeets, volleybalster FAST Dames 1 (2019)

“Ik heb Joost in mijn periode bij NAC Breda leren kennen als een deskundig en betrouwbaar persoon. Hij bezit de eigenschap om goed te luisteren en daarna actie te ondernemen wat het individueel coachingstraject ten goede komt.”

– Willem Weijs, voetbaltrainer NAC Breda onder 21 (2019)

“De samenwerking met Joost gaf mij nieuwe inzichten over de individuen in het team en het teamproces. Verschillende creatieve en praktische vormen hebben mij en het team geholpen om belangrijke stappen te zetten naar succes.”

– Sjef Hendrikx, hockeycoach HC Helmond Heren 1 (2020)

“Joost heeft mij erg geholpen. Niet alleen in de sport, maar ook met school! Hij is een fijn persoon om mee te praten.”

– Guurtje Praasterink, schoonspringster TeamNL (2019)