“In mijn rol als trainer-coach in de eredivisie volleybal heb ik met Joost op een uiterst plezierige manier samen gewerkt. Joost wist mij en het team altijd een goede spiegel voor te houden, en tegelijkertijd de energie en het enthousiasme weer een boost te geven. Een aanrader dus!”

– Harmen Bijsterbosch, volleybalcoach FAST Dames 1

“Joost heeft ons praktische handvaten gegeven voor het stellen en behalen van zowel individuele- als teamdoelen. Dankzij zijn tips en oefeningen hebben wij meer inzicht in ons eigen handelen gekregen. Ik vind het een absolute aanrader voor teamsporters! Joost is een prettig en toegankelijk persoon. Zijn presentaties zijn duidelijk, en daarnaast luistert hij goed naar de behoeften van de groep.”

– Maus Smeets, volleybalster FAST Dames 1

“Ik heb Joost in mijn periode bij NAC Breda leren kennen als een deskundig en betrouwbaar persoon. Hij bezit de eigenschap om goed te luisteren en daarna actie te ondernemen wat het individueel coachingstraject ten goede komt.”

– Willem Weijs, voetbaltrainer Willem II onder 21

“De samenwerking met Joost gaf mij nieuwe inzichten over de individuen in het team en het teamproces. Verschillende creatieve en praktische vormen hebben mij en het team geholpen om belangrijke stappen te zetten naar succes.”

– Sjef Hendrikx, hockeycoach HC Helmond Heren 1

“Joost heeft mij erg geholpen. Niet alleen in de sport, maar ook met school! Hij is een fijn persoon om mee te praten.”

– Guurtje Praasterink, schoonspringster TeamNL

“Ik heb afgelopen seizoen een aantal moeilijke momenten gehad en Joost heeft mij daarbij geholpen. Zijn mentale sessies zorgde ervoor dat ik leerde om op verschillende manieren beter te presteren op het veld. Ik wil hem heel erg bedanken voor onze samenwerking en wat hij voor mij heeft gedaan.”

– Jordan van der Gaag, voetballer NAC Breda

“Dankzij Joost heb ik gerealiseerd hoe veel ik zelf al in me heb. Sport een plek geven in je leven en er het maximale uit kunnen halen, is een puzzel die we samen een stuk makkelijker konden oplossen dan ik zelf had gekund.”

– Lize van Leeuwen, schoonspringster Joop Stotijn / DSZ

“Joost heeft mij tijdens de mentale sessies laten inzien hoe ik anders naar bepaalde zaken kan kijken. Hij heeft mij geleerd welke dingen wel in mijn macht lagen om op te lossen en welke niet. Joost is een super persoon om mee te praten en samen te werken!”

– Mees Keuning, waterpoloër Oranje Heren onder 19

“Joost heeft mij geleerd hoe ik mijn hoofd snel en makkelijk leeg kan maken in weinig tijd. Daar ben ik hem heel dankbaar voor.”

– Dieke van Straten, voetbalster Jong PSV en Nederlands Elftal onder 17

“The first things I noticed during our sessions were Joost’s dedication and professional attitude in his work. Always prepared and ready to let you experience valuable exercises. He assisted me in improving my mental skills and performance on the pitch. You can be sure that he takes care of you, especially when you feel you need it.”

– Karol Niemczycki, keeper NAC Breda